Organisation

DSI Bo- og arbejdstilbuddet Askov Møllehus er et fondsejet privat tilbud. Bygninger og jord ejes af Fonden Askov Møllehus. Vi lejer os ind i bygninger og har råderet over jorden.

Der er 2 bestyrelser, en for DSI og en for Fonden Askov Møllehus.

Bestyrelsen har ansat en leder, som refererer til bestyrelserne.

Bestyrelserne

Formand: Lisbet Skov, socialpædagog (DSI+Fonden) Tlf.: 40915392

Næstformand: Arne Grønborg Johansen, psykolog og gårdejer (DSI+Fonden) Tlf.: 29477958

Jan Struer-Christensen, selvstændig erhvervsdrivende (VVS) og lokalbeboer (DSI+Fonden)

Niels True. System Architect, byrådsmedlem i Næstved kommune (DSI+Fonden)

Per Nielsen, lokalbeboer. (DSI+Fonden)

Majken Nielsen, folkeskolelærer og SSA (DSI)

Anja Siebeneicher, personalerepræsentant, SSA (DSI)

Simon Enggaard Meisner, medarbejderrepræsentant, pædagog (DSI)

Personale

På Askov Møllehus er der udover leder 17 fastansatte personaler samt vikarer, som dækker de forskellige arbejdsområder igennem dagen og aftenen, samt i weekend og på helligdage. Det er en erfaren og stabil personalegruppe.

Personalets faglige sammensætning er pædagoger, lærer, SOSU-assistenter og personale med en faglig baggrund i.f.t. det arbejdsområde, de er tilknyttet. Der er løbende fælles efteruddannelser, ligesom der er individuelle efteruddannelser – i 2024 har 3 medarbejdere afsluttet en 1-årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi, og flere personaler vil den næste tid komme på samme uddannelse.

Alle personaler er tilknyttet fagforeninger, som der er et godt samarbejde med. Vi har tiltrædelsesoverenskomst med FOA, SL og Økonomaforbundet.

Nyheder og aktiviteter

Uldplaider til salg! Plaiderne er specialfremstillet af ulden fra vores egne får, spundet på Hjeltholts Uldspinderi og produceret hos Acondria Plaidfabrik i Herning. De er meget lækre og bløde. Pris: 550 kr.